Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


John Wallace: 2010 Egy nagy kaland
John Wallace
Feb 17, 2010

John Wallace: 2010 Egy nagy kaland
Az Illés listán megjelent és írta: John Wallce, 2010. febr. 15.

 
Steve Shultz íróasztaláról:
Hatalmas üzenet ez John Wallace által, Isten hangjának hallására. John gyakorlati útmutatást ad, hogy miképp hallhatjuk Őt…

Isten világos iránymutatást és bölcsességet bocsát ki, aminek való engedés a legnagyobb fontosságú dolgunk lesz. Sokan arról számolnak be, hogy gyakrabban hallják és látják Őt, mint eddig valaha. Isten magasabbra hív minket.

John Wallace: 2010 Egy nagy kaland

Novemberben az Úr kezdett hozzám szólni erről az újévről. Ezt mondta: "2010 egy nagy kaland lesz." Ezt gondoltam magamban: "Mintha az elmúlt 40 év nem az lett volna az?!" Mindazonáltal elgondolkodtam, mit is jelent elmenni egy kalandra. Hogyan készítsük fel erre magunkat? Mit vigyünk magunkkal? Az Úr biztosított róla, hogy Ő lesz az Expedícióvezető. Ezért mindenek fölött létfontosságú, hogy Őt kövessük.

Azon gondolkodva, hogy mit jelent Őt követni, elvezetett a János 10-hez. Természetesen ebben a mi Urunk dorgálja a zsidó vezetőket, és bátorít minket egyen egyenként. Ő, Jézus a válasz Isten Ezékiel 34-ben tett ígéretére, miszerint Izrael hamis pásztoraival szemben népe számára biztosít egy „jó pásztort”. Jézus nem tudta kikerülni, hogy ne hivatkozzon erre az ígéretre, amikor így szólt: "Én vagyok a jó pásztor" (Jn. 10:11). Jézus mondta, hogy az Ő juhai úgy fogják ismerni, hogy hallják hangját. És követni fogják Őt.

Létkérdés, hogy halljuk hangját

Világos, hogy az Úr követésének, különösen e kalandban való követésének előfeltétele, hogy halljuk hangját. Soha még nem volt ily döntően fontos, hogy halljuk hangját.

A kalandok egyik jellemzője, hogy majdnem mindig meglepetéseket rejteget. Rugalmasságra, irányváltásra való hajlandóságra van szükségünk ahhoz, hogy egy kalandban tovább tudjunk menni. Talán azt gondoljuk, hogy tudjuk az utat, de egyedül az expedícióvető tudja, hogy miképp juttat el minket oda. Lehet, hogy egy másik ösvényre kell térnünk. Lehet, hogy hegyeket kel megmásznunk, folyókon kell átvágnunk, dzsungelen kel áthatolnunk. Lehetnek időszakok, amikor hegynek felfelé kell haladnunk, és idők, amikor ereszkednünk kell, vagy csaknem futnunk a völgy felé. De így kell nyitva tartanunk szemünket és fülünket Vezetőnk és Pásztorunk utasításaira, Akit követünk tovább.

Hiszem, hogy a legmagasabb prioritású, (elsődlegesebb fontosságú) dolgok egyike ebben az évben az Úr hallása művészetének művelése. Több hátráltatást is megtapasztalhatunk, amelyek meggátolják, hogy ebben gyakoroljuk magunkat:

1) Nem AKAROM hallani az Úr hangját, mert esetleg megdorgál, vagy megkér rá, hogy valamit megtegyek (vagy ne tegyek), amit nem akarok.

2) Túl sok más hangot hallok, különösen saját hangomat vagy elmémben rögzült hangjaimat. Hallom a jó szándékú barátok hangjait, és a családét. Hallom a démoni ellenség hangját is.

3) Teológiám szerint 2000 éve, amikor a biblia megírása befejeződött, Isten beszüntette a beszédét. Azóta Isten némasági sztrájkba vonult és természetével ellentétes módon viselkedik. Ő, aki így nevezi magát: a Szó (Ige).

4) Nem csendesedek el eléggé ahhoz, hogy meghalljam Őt. Életemet zajjal töltöm be, külső és belső zajjal.
5) Hangját úgy kezelem, hogy biztos csak saját képzelgésem.
6) Egy elmémben vagy körülöttem felcsendülő dörgő hangot várok el.

Sok más útja van, hogy megakadályozzuk, hogy Hangja elérjen hozzánk. Hiszem, hogy ebben az évben fokozott érzékenységet kel tanúsítanunk, hogy el ne mulasszuk, amit Ő mond. Tégy minket sokkal érzékenyebbé, megbánjuk, hogy nem akartunk hallani, megbánjuk, hogy egy nem beszélő Istenben vagy teológiában hittünk és megtanulunk elcsendesedni. Tényleg hallanunk kel hangját ebben az évben. Ez most fontosabb, mint valaha!

Akkor mi módon szól?

Akkor hogyan is szól? Igéje (Jézus a testté lett Ige; és a Biblia) által, képszerűen (látások, álmok, a látott természetes dolgokba ágyazott természetfeletti képek útján), benyomások útján. Hangja szól az elménkben, (vagy ritkábban hallható módon), más hívők útján a szellem ajándékai működtetésével (prófétálás, ismeret vagy bölcsesség beszéde, tanítás, buzdítás, stb..), és az Úr vagy angyalai meglátogatása útján.

Isten egy szóló Isten! Minden áldott nap szól. Arra vágyik, hogy halljuk és még jobban halljuk Őt. Ezt elkezdhetjük ott és azon a szinten, ahol vagyunk. Kezdjünk kiművelni egy halló fület és egy engedelmes szívet. Felvállaljuk ennek kockázatát… hogy Hangját megtanuljuk más hangoktól elkülöníteni. A Zsidó 5:14 mondja: "De a szilárd eledel az éretteknek van, akik gyakorlás útján kifejlesztették érzékeiket a jó és a gonosz megkülönböztetésére." GYAKORLÁS ÚTJÁN fejlesztjük ki érzékeinket. Az Úr hangjának meghallása gyakorolást, próbálgatást igényel. De Ő velünk van. Ő akarja, hogy halljuk Őt!

Ez mindent meg fog változtatni. A világ még nagyobb zűrzavarba vettetik. Hangok lesznek mindenfelé ebben az évben. Nagy kalandot készített el számunkra, —Királysági zsákmányokat és életek átváltozását. Mindössze annyit kell tennünk, hogy a Vezetőt követjük.

John Wallace-ról: John és Suzanne jelenleg a „Vér és tűz Dallas” közösségi vezetője a látással, hogy "elérjék, felemeljék és kiküldjék az ifjabb nemzedékeket, hogy kiterjesszék Isten Királyságát a földkerekség szegényei között."…

John Wallace
Blood n Fire - Dallas, Texas
Email: jwallace@bloodnfire.com


Új Tömlő hírlevelek
www.ujtomlo.injesus.com
ujtomlo@invitel.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Проститутки Краснодара

(AmuelImalm, 2018.10.13 01:37)

<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru>Проститутки Краснодара</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/>Индивидуалки Краснодара</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/>Массажные салоны в Краснодаре</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/>Выезд блядей в Краснодаре</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/>Недорогие шлюхи Краснодара</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/znakomstva/>Интим знакомства Краснодара</a>
<a href=http://prostitutki-irkutska.ru>Шлюхи Иркутска</a>
<a href=http://prostitutki-perm.ru>Досуг Перьми</a>
<a href=http://girls-kzn.mobi>Досуг Казани</a>
<a href=http://girls-kzn.mobi/individuals/>Индивидуалки Казань</a>
<a href=http://girls-kzn.mobi/znakomstva/>Секс знакомства Казань</a>
<a href=http://penza-dosug.ru>Проститутки Пенза</a>
<a href=http://girls-ufa.ru>Проститутки Уфа</a>
<a href=http://girls-msk.ru>Проститутки Москва</a>
<a href=http://dosugspb24.ru>Проститутки Питер</a>
<a href=https://top.girls-nsk.ru>Проститутки Новосибирск</a>

скачать fifa 15 с составами 2016 2017

(garneuKr, 2018.03.30 16:22)

Да-уж посмотрим

---
Полностью разделяю Ваше мнение. В этом что-то есть и идея отличная, поддерживаю. скачать бесплатно fifa 15 на компьютер торрент, скачать fifa 15 без регистрации или <a href=http://15fifa.ru/>сайт fifa</a> fifa 15 cracks 3dm v5 скачать торрент

скачать футбол fifa 15

(majuslorm, 2018.02.01 01:04)

Прелестная фраза

---
Я думаю, что Вы ошибаетесь. Давайте обсудим это. Пишите мне в PM, пообщаемся. fifa 15 видео, скачать составы для fifa 15 сезон 2017 и <a href=http://15fifa.ru/skachat-fifa-15/12-skachat-demo-versiyu-fifa-15-besplatno.html>fifa 15 demo</a> скачать бесплатно fifa manager 15

Free XEvil Demo break 99% types of captchas

(MashaSOP, 2017.12.13 16:35)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass any antibot CAPTCHA's.
Captcha Solution Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"